Identiteit

Identiteit

In Groenewoude is de christelijke identiteit  merkbaar in de omgang met elkaar, de zondagsrust, de weeksluitingen en Bijbelkringen.

Weeksluiting
Iedere vrijdagavond is er om 18.30 uur een weeksluiting in De Serre. De verschillende plaatselijke kerkelijke gemeenten zorgen voor de invulling. Iedereen is welkom, wijkbewoners, familie of vrienden. Na afloop is het mogelijk om elkaar te ontmoeten met een kop koffie of thee.

Bijbelgesprekskring
Eén keer in de  twee weken, op woensdagochtend, is er een bijbelgesprekskring op de afdeling Kleinschalig Wonen. Deze activiteit is speciaal afgestemd op bewoners met dementie.

Vieringen
Rondom Pasen en Kerst wordt er in Groenewoude een zangdienst georganiseerd voor de bewoners en wijkbewoners. In deze diensten verlenen medewerkers, bewoners en vrijwilligers hun medewerking.

Bijbelkring
Op de eerste en de derde dinsdag van de maand verzorgt Hervormd Woudenberg de invulling van de Bijbelkring in Groenewoude. De laatste dinsdag van de maand wordt de Bijbelkring verzorgd door PKN De Voorhof. De Bijbelkring begint om 15.00 uur.