Over Groenewoude

Over Groenewoude

Groenewoude is een klein en gemoedelijk huis gelegen aan de rand van Woudenberg. Deze kleinschalige locatie biedt ouderen mogelijkheden voor wonen, zorg en welzijn. Ook bewoners uit de wijk komen graag naar Groenewoude voor diverse activiteiten.

In de mooie appartementen (30-50 m2) in Groenewoude kunt u zelfstandig wonen met zorg op afroep. Uw woning biedt uitzicht op een mooie tuin of een levendige straat in het dorp Woudenberg. Naar behoefte kunt u zorg en diensten afnemen bij Charim. Zonder naar buiten te hoeven, kunt u meedoen aan tal van activiteiten in De Serre, het ontmoetingsplein voor senioren.

Wilt u eropuit, dan hoeft u niet ver te gaan voor de weilanden en de manege of voor de winkelstraat van Woudenberg.

Maandmenu

Senioren uit Woudenberg en omgeving zijn elke maand welkom voor het maandmenu in De Serre. Kom gerust eens kijken en proeven van onze specialiteiten. Vanaf 17.00 uur kunt u aanschuiven. De kosten bedragen € 14.50 per persoon, exclusief drankjes.

Informeer bij de gastvrouw van De Serre naar de datum waarop wij het maandmenu serveren. Ook voor reserveringen kunt u bellen tussen 8.30 en 17.00 uur bellen naar telefoonnummer (033) 285 90 50.

Wandelen in groene omgeving

De groene omgeving van Groenewoude nodigt uit tot een heerlijke wandeling. Een korte of lange wandeling kunt u maken door bossen, langs de weilanden of door het dorp.