Eten en drinken

Eten en drinken

Ontmoetingsplein De Serre
De Serre is een ontmoetingsplek voor bewoners van Groenewoude en ouderen uit de wijk. Ook kunt u hier uw familie en vrienden ontvangen.

Van maandag tot en met vrijdag is De Serre geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op zondag en de christelijke feestdagen is De Serre gesloten.

Restaurant De Serre
Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 12.00 en 13.30 uur een warme maaltijd gebruiken. Een enthousiast keukenteam zorgt voor heerlijke gerechten. Dagelijks kunt u kiezen uit twee driegangenmenu’s.

Maandmenu
Elke derde donderdag van de maand kunt u om 17.00 uur aanschuiven voor een feestelijke avondmaaltijd. Bewoners, bezoekers en ouderen uit de wijk kunnen genieten van heerlijke en luxueuze gerechten.
In het “Groenewoudenieuws” kunt u het menu van de maand lezen.

De Serre biedt meer
Voor het vieren van uw verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid kunt u één van de ruimten, met catering vanuit ons eigen restaurant, reserveren. Bij de receptie kunt u meer informatie opvragen of een reservering plaatsen. 

De winkel
In de winkel kunt u uw boodschappen doen. Naast brood, fruit, zuivel en beleg vindt u er onder andere koekjes, drogisterijartikelen, kaarten, postzegels en schoonmaakmiddelen.
Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 9.45 tot 11.30 uur.